Balance Golf lanserar nytt exklusivt affärsnätverk och bjuder in till öppet hus i nya lokaler

10 september 2024

Balance Golf meddelar stolt lanseringen av Balance Golf Affärsnätverk, ett unikt affärsnätverk som kombinerar professionell utveckling och nätverkande med förstklassig golfträning.

Den 1 oktober öppnar Balance Golf dörrarna till sin toppmoderna träningsanläggning på World of Golf i Göteborg, där ett öppet hus arrangeras för att ge en försmak av vad detta exklusiva nätverk har att erbjuda.

Golfutveckling och affärer i perfekt harmoni

Balance Golf Affärsnätverk erbjuder en unik möjlighet för företagsledare och entreprenörer att förbättra sitt golfspel samtidigt som de bygger starka affärsrelationer. Genom att kombinera skräddarsydd golfträning med exklusiva nätverksträffar, golfresor och inspirerande föreläsningar, skapar nätverket en dynamisk plattform för golf- och affärsutveckling.

”Vi ville skapa en exklusiv miljö där passionen för golf möter professionell utveckling,” säger Erik Blomqvist, grundare av Balance Golf. ”Detta nätverk handlar om att ge våra medlemmar möjligheten att utvecklas både på golfbanan och i affärsvärlden.”

Exklusiv träningsmiljö och personlig utveckling

Medlemmar i Balance Golf Affärsnätverk får bland annat tillgång till en privat träningsarena utrustad med den senaste teknologin, såsom Swing Catalyst och Trackman. Träningsmöjligheterna är tillgängliga året runt, både på gräs och inomhus, vilket säkerställer att alla kan hålla sitt spel på topp oavsett årstid.

Dessutom erbjuder affärsnätverket träffar, föreläsningar samt individuell träning och gruppträning med certifierade tränare och tourspelare, vilket ger medlemmarna den coaching som krävs för att ta sitt golfspel till nästa nivå.

Inbjudan till öppet hus – 1 oktober 2024

För att introducera nätverket bjuder Balance Golf in till ett öppet hus den 1 oktober kl. 16:00–19:00 på World of Golf i Västra Frölunda. Under eventet kommer besökarna att få en exklusiv inblick i affärsnätverkets verksamhet, delta i golfutmaningar med den senaste teknologin och mingla med likasinnade företagare.

Agenda för dagen:

  • 16:00–17:00: Mingel och nätverkande
  • 17:00–17:30: Presentation av Balance Golf Affärsnätverk och den nya anläggningen
  • 17:30–19:00: Prova-på aktiviteter och golfutmaningar

Eventet är kostnadsfritt och inkluderar dryck och grillbuffé. Anmälan krävs till ulf@balancegolf.se.

 

För ytterligare information om Balance Golf Affärsnätverk, var god kontakta:

Erik Blomqvist

Grundare, Balance Golf

+70 858 46 55  erik@balancegolf.se

Om Balance Golf:

Balance Golf är en ledande aktör inom golfträning och golfutveckling och har en passion för att hjälpa golfare i alla åldrar och nivåer att nå sin fulla potential. Genom sitt stora nätverk är Balance Golf en av Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamheter. Med över 40 anslutna tränare och ett starkt fokus på individuell utveckling, har Balance Golf blivit en innovatör inom golfvärlden. Idag består Balance Golf-koncernen av tre bolag med olika inriktningar i syfte att erbjuda ett komplett ekosystem inom golfutveckling.

Den centrala delen i Balance Golf är att anpassa golfsvingen utifrån individen, inte att individen skall anpassa sig efter en färdig modell. Med individanpassade förutsättningar spelas bättre golf samtidigt som det möjliggörs en skonsammare sving som förbättrar oddsen att spela golf livet ut.

Comments are closed.