Business Club

START 1 SEPTEMBER 2024

Exklusivt affärsnätverk med golf i fokus

BLI EN BÄTTRE GOLFARE – GÖR FLER AFFÄRER – HA KUL

Välkommen till Balance Golf Business Club!

Upptäck Balance Golf Business Club, ett exklusivt affärsnätverk där passion för golf möter professionell utveckling. Här får du möjligheten att förbättra ditt spel, utöka ditt nätverk och skapa nya affärsmöjligheter, allt i en inspirerande miljö.

Intresseanmälan och registrering är är öppen från 1/7-31/8 och vi accepterar max 40 deltagare för att säkerställa en personlig och exklusiv upplevelse. Uppstarten sker den 1 september.

What´s in it for me?

IMG_0645

Egen träningsarena med toppmodern utrustning

Som medlem har du tillgång till vår toppmoderna träningsarena, både indoor och outdoor. Här kan du finslipa dina färdigheter inom närspel och njuta av en förstklassig golfupplevelse året runt.

DSC_8133-1536x1024-mindre

Tillgång till golftränare i världsklass

Få tillgång till en av världens mest eftertraktade golftränare och lär dig tekniker som tar ditt spel till nästa nivå. Vårt nätverk inkluderar även professionella golfspelare som delar med sig av sina insikter och erfarenheter.

hacienda-del-alamo-golf-07_tmhsgx

Nätverksträffar och golfresor

Delta i våra fyra årliga nätverksträffar där affärer och golf går hand i hand. Utöver detta erbjuder vi en exklusiv golfresa varje år, där du kan kombinera ditt golfintresse med spännande affärsmöjligheter.

vimiddag2

Värdefullt golfnätverk

På Balance Golf Business Club handlar det om mer än bara golf. Här bygger du starka affärsrelationer, förbättrar ditt spel och har roligt tillsammans med likasinnade golfentusiaster i en exklusiv miljö.

IMG_4425

Bli medlem idag

Ta chansen att vara en del av ett exklusivt nätverk där golf och affärer förenas. Anmäl dig idag och upplev hur Balance Golf Business Club kan lyfta både ditt golfspel och dina affärsrelationer till nya höjder.

Varför Balance Golf?

Några av våra erfarna Balance Golf Coacher

Nyfiken och vill veta mer?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer!