Om oss

Om Balance Golf

STORT HJÄRTA – GLÄDJE – FRAMKANT – HELHET – SUCCÉ TILLSAMMANS

Ett växande golfkoncept

Sedan 2007 har Balance Golf byggt upp ett unikt golfkoncept – ett koncept som på bästa sätt kan möta de behov som dagens och framtidens golf står inför. Balance Golf är idag Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamhet. Konceptet bygger på en faktabaserad rörelsemodell som förklarar varje golfares kroppsliga förutsättningar och formar individanpassade arbetsplaner för golfutveckling.

The story

Det hände något under studietiden i USA när Erik konfronterades med olika information från anatomiläraren respektive golftränaren. Den vitt skilda informationen skapade en otrygghet som senare gjorde att Erik lade av med sin golfsatsning. Väl hemma i Sverige igen så bestämde sig Erik för att gå PGA TU. Då möttes Erik av samma ovisshet. Det gjorde att Erik beslutade sig för att fördjupa sina kunskaper för att få en bättre förståelse om vad som verkligen händer i golfsvingen och vad som är individuellt viktigt för att spela bra golf. 15 år senare så har Erik startat Balance Golf som bla tagit fram en rörelsemodell förklarar varje golfares kroppsliga förutsättningar, en individanpassad arbetsplan och ett utvecklingssystem för golf.

Tillsammans är vi idag Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamhet. Vår styrka är vår röda tråd som är att vi coachar individanpassat i Central Balans. Vi kan därför hjälpa varandra att bli bättre och att du som golfare alltid kan fortsätta din golfutveckling med oberoende Balance Golf Coach.

Tillsammans blir både du och vi bättre!

Nyfiken och vill veta mer?

Vi finns här för att hjälpa dig med dina golfutmaningar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!