Bli Balance Golf Coach

En komplett lösning för dig som vill jobba med individanpassad golf. På riktigt!​

GOLFUTVECKLING I FRAMKANT – ÖKADE INTÄKTER – MINSKADE KOSTNADER – EFFEKTIVARE TID

Din högra hand på jobbet.

Att vara en Balance Golf Coach innebär att du får maximal stöttning i din roll som golftränare. Dels i att driva runt det vardagliga arbetet på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt, men framför allt i form av kompetensutveckling för att kunna jobba strategiskt och långsiktigt med dina golfspelare.

Underlätta ditt jobb som golftränare med den unika golfutvecklingsplattformen – Digital Coach.

Genom att använda Digital Coach kan du säkerställa en skonsam rörelse samtidigt som du har full koll på dina spelare och deras golfutveckling. Alla smarta funktioner du behöver finns samlat i vårt golfutvecklingssystem – på datorn, i paddan eller direkt i mobilen.

Screeningverktyget hjälper dig att individanpassa svingrörelser, grepp, uppställning, bollplacering och ett dynamiskt sikte utifrån spelarens förutsättningar. Efter en genomförd screening får du en rekommenderad handlingsplan som är helt anpassad efter spelaren. Med hjälp av det integrerade coachingverktyget kommer du enklare kunna vägleda dina spelare framåt – oavsett om det är under en lektion eller på distans.

Kontakta oss för mer info

What´s in it for me?

Balance Golf hjälper dig få kontroll över din träningsverksamhet, så att du kan fokusera på dina spelare. Som Balance Golf Coach får du både kunskapen och verktygen som behövs för att kunna hjälpa varje spelare att hitta en naturligare sving med mer kraft och mindre skador.

IMG_1456

Golfutveckling och golfteknik i framkant

Dina spelare kan alltid känna sig trygga med att du har den kunskap och förståelse som krävs för att kunna ge bästa möjliga stöd i deras golfutveckling.

DSC_8403

Motivation och kunskap

Som Balance Golf Coach får du vidareutveckla dig inom individanpassad golfutveckling, golfteknik, pedagogik, mekanik, anatomi, nutrition och idrottspsykologi. Få kontinuerlig utbildning och ta del av kunskap och tips som hjälper dig utveckla dina spelare.

IMG_4425

Utveckling av dina spelare

Du får en tydlig plan för hur dina golfspelare kan utvecklas och på så sätt öka deras glädje för spelet och attrahera fler nya golfare.

DSC_7588

Värdefullt golfnätverk

Nu blir en del av Balance Golf’s nätverk av erfarna Coacher, Klubbchefer/Klubbutvecklare och Golfspecialister där du får ett kontinuerligt utbyte av kunskap och erfarenheter.

DSC_8133-1536x1024-mindre

Det självklara valet för golfspelaren

Din klubb och du som Golf Coach blir starka profiler i ert närområde och det självklara valet för golfutveckling oavsett hcp, funktionsnedsättning, sjukdom eller målsättning.

Varför Balance Golf?

Dina framtida tränarkollegor?

Balance Golf-konceptet

Energi

Så fyller vi på med energi tillsammans.

Våra utbildningar och event är energifyllda, prestigelösa och berikande.

Vi strävar efter att alltid ligga längst fram inom golfutveckling, att ha spelaren i fokus, att följa våra värdegrunder och att tillhandahålla ett specialistteam med expertis inom respektive område.

Verktyg

Så utvecklar vi golfen tillsammans.

Som Balance Golf Coach får du tillgång till våra gemensamma verktyg så som vårt screeningsystem och utvecklings- och kursprogram. Har du lovande spelare hos dig erbjuder vi dessutom samarbete med vårt managementbolag BGM. 

Samarbete

Så skapar vi fler fördelar tillsammans.

Tillsammans skapas bra utbyte mellan tränare, klubbar och klubbchefer. Tillsammans blir din klubb en stark profil i ditt närområde och det självklara valet för golfutveckling oavsett hcp, funktionsnedsättning, sjukdom eller målsättning.

Kunskap

Så blir vi smartare tillsammans.

Som ny in i Balance Golf får du en gedigen grundutbildning och certifiering i individanpassad golfutveckling, anatomi, mekanik och pedagogik.

Därefter väntar regelbunden kompetensutveckling och utbyte på våra utbildningar och träffar som vi erbjuder varje månad

Lönsamhet

Så blir vi lönsammare tillsammans.

Genom nära samarbete hjälper vi dig att öka intäkterna och minska kostnaderna.

Detta genom ökad synlighet, mer trafik till klubbarna, fler golfare som tar lektioner, roliga event och gemensam marknadsföring.

Nätverk

Så blir vi starkare tillsammans.

Nätverket är något som vi är väldigt stolta över och som uppskattas bland alla våra tränare. Här anordnar vi event, utbildningar, digitala träffar och resor och skapar möjligheter för erfarna golftränare att träffas för kunskaps- och erfarenhetsbyte.

Nyfiken och vill veta mer?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer!