Balance Golf lanserar ny utbildningsplattform – Lundsbrunn GK först ut.

 10 januari 2024

Balance Golf introducerar stolt sin senaste satsning, Balance Golf Academy, på Lundsbrunn Golfklubb.

Den nya tjänsten stödjer hela golfklubben genom en innovativ utbildningsplattform som bygger på Balance Golfs beprövade metodik för individanpassade svingar – från nybörjare till professionella spelare, från 2-åring till pensionärer, och alla där emellan.

Lundsbrunn Golfklubb, som utsågs till Årets Klubb 2021, tar ledningen som den första klubben att lansera den nya utbildningstjänsten.

Anette Knutsson, Klubbchef på Lundsbrunn GK, uttrycker sin entusiasm över den nya satsningen:

“Vi tror att specialutbildade golftränare är framtiden. Vi vill vara en klubb i framkant och genom att bli en Balance Golf Academy kan vi erbjuda våra medlemmar och andra intresserade golfare i området individanpassad golfträning, vilket ger en bättre spelupplevelse och gör golfen betydligt roligare. Att kunna erbjuda professionell golfutveckling är en styrka för vår klubb och en fantastisk tillgång för oss som idrottsförening.”

“Vårt samarbete med Balance Golf sträcker sig över många år, och vi ser deras modell för individanpassad golf som den rätta vägen framåt för våra medlemmar.” säger Anette och avslutar: “Det är otroligt givande att se vilken effekt det har på utvecklingen av våra golfare och deras golfupplevelse.”

Balance Golf Academy i Lundsbrunn kickstartade den 8 januari med vinterträning ledd av Balance Golf Coachen Mikael Leander, som blir ny ansvarig tränare på Lundsbrunn. Bokningen är öppen på www.lundsbrunngk.com där spelare enkelt kan boka lediga tider för gruppträning, privatlektioner och screeninganalyser. Med hjälp av Digital Coach, den nya golfutvecklingsverktyget som lanserades för tränare tidigare i vintras, får kommer spelarna få ta del av skräddarsydda träningsprogram och individuell coaching för att utveckla sin personliga sving och komma igång inför golfsäsongen 2024.

 

 För ytterligare information, var god kontakta:

Erik Blomqvist

Grundare, Balance Golf

+70 858 46 55  erik@balancegolf.se

Anette Knutsson

Klubbchef, Lundsbrunn GK

+46 70 590 55 02 anette.knutsson@lundsbrunngk.com

Om Balance Golf:

Balance Golf är en ledande aktör inom golfträning och golfutveckling och har en passion för att hjälpa golfare i alla åldrar och nivåer att nå sin fulla potential. Genom sitt stora nätverk är Balance Golf en av Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamheter. Med över 40 anslutna tränare och ett starkt fokus på individuell utveckling, har Balance Golf blivit en innovatör inom golfvärlden. Idag består Balance Golf-koncernen av tre bolag med olika inriktningar i syfte att erbjuda ett komplett ekosystem inom golfutveckling.

Den centrala delen i Balance Golf är att anpassa golfsvingen utifrån individen, inte att individen skall anpassa sig efter en färdig modell. Med individanpassade förutsättningar spelas bättre golf samtidigt som det möjliggörs en skonsammare sving som förbättrar oddsen att spela golf livet ut.

Comments are closed.